Onze activiteiten

icone car black

RALLY

Omdat Nick van mening is dat je als racepiloot van alle markten thuis te zijn, besliste hij om een nieuwe uitdading aan te gaan, namelijk rally ! Eind 2020 was de Rally-auto klaar, een gerecupeerde BMW E30 van uit de stalling werd omgetoverd tot een volwaardige rally wagen, die in eerste instantie als oefenwagen zal dienen. Het rally rijden is een heel nieuwe ervaring, Nick beseft dit maar al toe goed en geeft zichzelf enkele seizoenen de tijd om alle kneepje van het vak te leren. De eerste rally zal begin 2021 plaatsvinden. Stay tuned!

icone

CIRCUIT RACEN

Een 20-tal jaar later is NG-RACING uitgegroeid tot een gezellig bedrijf met een enthousiast team van racers. Met maar liefst 3 Porsche Boxster, 2 voor de competitie en 1 voor events, 1 BMW E30 voor de rally, 1 Dessert Warrior voor in de toekomst de Marrocco Dessert challenge aan te gaan. De 5 wagens onderhouden , fine-tunen en optimaliseren is een hele klus. Daarvoor heeft hij een aantal gemotiveerde mechaniekers aan zijn zijde die hem hiermee bijstaan.

icone finish flag

EVENTS OP HET CIRCUIT

Het geluid van ronkende motoren en de geur van asfalt en banden laat jou wegdromen? Altijd zelf eens een sportwagen willen besturen? Nick Geelen maakt deze droom werkelijkheid. Eind 2020 was de Rally-auto klaar, een gerecupeerde BMW E30 van uit de stalling werd omgetoverd tot een volwaardige rally wagen, die in eerste instantie als oefenwagen zal dienen. Het rally rijden is een heel nieuwe ervaring, Nick beseft dit maar al toe goed en geeft zichzelf enkele seizoenen de tijd om alle kneepje van het vak te leren. De eerste rally zal begin 2021 plaatsvinden. Stay tuned!