logo ng racing dark

NG Racing

Over Nick Geelen

NG-RACING is opgericht door professioneel circuit racer Nick Geelen. Nick is een gepassioneerde circuitrijder die zijn liefde voor de racebaan graag met jou deelt. Het is niet met karting dat hij deze passie kreeg, maar door technieker te zijn in de autosportwereld. Indertijd was zijn passie voor het sleutelen, bouwen en finetunen aan auto’s groter dan het racen zelf. De mechanische kennis, en dus het begrijpen van de wagen, gaf meer voordeel dan verwacht met zich mee en dat zorgde ervoor dat Nick zich zeer snel kon ontwikkelen tot betrouwbare en snelle piloot.

Ronkende motoren en de geur van asfalt en banden

Last minute news

THE Race Season 2023 is over !!!!

It was amazing Season with lot of emotions and victories.

THE 12Hours  Of Spa was may be The Best Of This Year !

But ending 3rd in the overall Classement in The Belcar Sprint Cup with our Porsche Boxster is a great achievement to.

NG-Racing is back on the Rails, can’t wait for 2024 !!!

Onze activiteiten

icone car black

RALLY

Omdat Nick van mening is dat je als racepiloot van alle markten thuis te zijn, besliste hij om een nieuwe uitdading aan te gaan, namelijk rally !

icone

CIRCUIT RACEN

Een 20-tal jaar later is NG-RACING uitgegroeid tot een gezellig bedrijf met een enthousiast team van racers.

icone finish flag

EVENTS OP HET CIRCUIT

Het geluid van ronkende motoren en de geur van asfalt en banden laat jou wegdromen? Altijd zelf eens een sportwagen willen besturen? Nick Geelen maakt deze droom werkelijkheid.

icone running track

SERVICES

Niet alleen leren Nick en zijn team jou graag alle fijne kneepjes van het vak, maar NG-RACING doet er ook alles aan om jou een geslaagde dag te bezorgen. Op deze website vind je meer informatie over onze formules, ons aanbod racewagens (Rent-a-Racecar) of kan je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

De circuits

Agenda

RALLY

Rally 1

CIRCUIT

Circuit Zolder

EVENTS

Zolder